Köseler Adilova İlkokulu

Vizyon: okulumuzun minimum imkanlarıyla öğrenci ayrımı yapmadan her öğrenciye okuma-yazma ve her insanı sevmeyi öğretmektir.

Misyon: Türk Milli Eğitimin temel amaçları doğrultusunda, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, kendine güvenen, sevgiyi, saygıyı, hoşgörüyü esas alan, vatanını ve milletini seven fertler yetiştirmektir.

Başarılar:

Isınma: Kaloriferli
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon -

WEB - https://koseleradilovailkokulu.meb.k12.tr

Adres - KÖSELER KÖYÜ ADALET MEZRASI ADALET KÜME EVLERİ AĞRI PATNOS KÖŞELER ADILOVA ILKOKULU BLOK NO 9 PATNOS / AĞRI

Öğretim Şekli :TAM GÜN

Yerleşim Yeri - Köseler köyüne bağlı olup Köseler köyünün mezrasıdır. Yaklaşık 12-13 ev var.

Ulaşım Ulaşım sorunu yaşanmaktadır.Yakın köyün servisi sabah 6:30 da gelip ilçe merkezine gidiyor. 14:30 civarında ilçe merkezinden hareket edip köye geliyor.Günde tek sefer var.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezine yaklaşık 40-45 km uzaklıktadır.İle yaklaşık 120-125 km uzaklıktadır.